Hvorfor er det værd at deltage i betalte undersøgelser?

Betalte online undersøgelser er der på den ene side for at indsamle information, tanker og meninger fra en potentiel kunde, på en anden side, er deres formål at muliggøre nem og hurtig fortjeneste via internettet.

Hvorfor er det værd at deltage i betalte undersøgelser?

Men der er meget mere end at tjene på undersøgelser:

  • Ingen tidsramme gør det nemt at planlægge vores tid.
  • Der kræves ingen erfaring til det pågældende job. Online undersøgelser kan besvares uden særlige kvalifikationer eller kurser.
  • Der er tilstrækkelig spredning i emnerne til at finde en undersøgelse, der passer til individuelle interesser og præferencer.
  • Betalte undersøgelser er ikke vanskelige at deltage i, de er karakteriseret ved enkelhed og letheden i at give svar. Det tager normalt ikke mere end få minutter at udfylde dem.
  • Selvom vi allerede er registreret på et af de undersøgelsespaneler, der tilbyder betalte undersøgelser, kan vi stadig deltage i et andet. Det er en meget god metode, da det øger vores indkomst fra undersøgelser.
  • Undersøgelserne spørger ofte om tjenester og produkter, der ikke er på det lokale marked endnu. Det giver os mulighed for at finde ud af mere om nyhederne.
  • Vores mening udtrykt via en undersøgelse har en realistisk indflydelse på at gøre det givne selskabs produkter og tjenester bedre. Det er et af formålene med at lave en undersøgelse. At tjene på undersøgelser giver os ikke alene en indtægt, men faktisk også tilfredshed.

Disse grunde burde være mere end nok til at registrere dig i dag på tgmpanel.dk!

TGM Research - mobile surveys
TGM Panel Danmark tilhører den globale markedsundersøgelsesleverandør - TGM Research FZE. Vi lever alle i en digital verden. Lad os udforske den for markedsundersøgelsen. Bliv medlem i denne mobile rejse.

PANEL OVERSIGT