Hvordan kan man nemt tjene penge på internettet?

Tilmeld dig til betalte undersøgelser og tjen penge ved hjælp af en smartphone. Efter at have tilmeldt dig til vores undersøgelsespanel tgmpanel.dk kan du begynde at tjene penge med det samme.

Hvordan kommer man i gang?
Det første trin er at registrere dig på vores hjemmeside. Registrering inkluderer at udfylde dine basale oplysninger, især: din e-mail adresse, fødselsdato og køn. Husk venligst, at de opgivne data skal være sande - det vil sikre et let flow af oplysninger og optjente penge. Du kan registrere dig på panelets hjemmeside tgmpanel.dk eller på respondentens portal ved at gå til portal.tgmpanel.com

Hvordan kan man nemt tjene penge på internettet?

Det andet trin er at bekræfte din identitet og registrering på hjemmesiden. For at bekræfte dine oplysninger skal du klikke på linket der bliver sendt til dig via e-mail. Husk at tjekke mapperne Reklamer og Spam, hvis du ikke kan finde aktiveringsmailen.

For at sikre, at vores e-mails ender i din indbakke og ikke som spam, skal du tilføje til din kontaktliste eller adressebog.

Det tredje trin kræver at du bruger nogle minutter på at udfylde din profil. På den måde vil du blive tilføjet de rigtige undersøgelser, frem for at spilde tid på ineffektiv forskning. Selv for at udfylde din profil giver vi dig point (og hvert point svarer til tjente penge), og du kan opdatere den hver sjette måned.

Det fjerde trin er at afvente en undersøgelse. Når en undersøgelse passende til din profil bliver tilgængelig, får du normalt en besked via e-mail. På denne måde vil du ikke gå glip af chancen for at øge din saldo på vores onlinepanel. Det er også vigtigt på grund af undersøgelsens tidshorisont - efter nogle dage (og nogle gange endda timer) vil undersøgelsen blive inaktiv.

Husk, at vi ikke informerer om alle undersøgelser via e-mail, og nogle af meddelelserne kan gå tabt i mængden af anden korrespondance, så det er godt at få en daglig vane, for eksempel under morgenkaffen, at logge på din respondents panel https://portal.tgmpanel.com - for at kontrollere, om der er nye undersøgelser klar til at blive udfyldt (det vil sige, om der er mulighed for at tjene penge online).

Du kan også modtage underretninger om nye undersøgelser via WhatsApp og Facebook Messenger apps og Chrome plug-ins (så undersøgelserne popper op direkte på din telefon eller i siden af din computerskærm). Disse indstillinger kan aktiveres (og lige så nemt deaktiveres) i konfigurationsindstillingerne på din personlige konto på undersøgelsespanelet https://portal.tgmpanel.com.

Det andet trin er at bekræfte din identitet og registrering på hjemmesiden.

Det femte trin er at udfylde undersøgelsen. Igen skal du huske at de givne svar skal være gennemtænkte og ærlige. Husk - dit arbejde med vores online undersøgelser, din indsats i markedsundersøgelser bestilt af forskellige virksomheder er meget vigtig. Baseret på disse undersøgelser foretages vigtige beslutninger, som også kan påvirke dit liv. Der intet at bekymre sig om ved at give ærlige svar, da de betalte onlineundersøgelser på vores panel er helt anonyme.

Efter afslutningen af en undersøgelse kan vi kontrollere, hvor meget vi har tjent. TGM- panelet tilbyder betaling for den udfyldte undersøgelse i DKK og point (1 pt = 1,72 DKK). Du vil også modtage 0,12 point for brugt tid, hvis du ikke kvalificerer dig til undersøgelsen (lukket undersøgelse, fuld kvote, anden respondentprofil krævet osv.)

Det sjette trin er det bedste, da det inkluderer at modtage din betaling. Husk at kontrollere det minimale beløb, der kræves for en overførsel. For TGM Panel svarer dette beløb til 80 DKK for betalinger i danske kroner eller 30 DKK i tilfælde af udbetaling af point balance (nogle undersøgelser betales i kroner, nogle i point der senere konverteres til kroner - afhængigt af klienten).

Flere og flere undersøgelsespaneler, herunder tgmpanel.dk anvender PayPal overførsler - paypal.com. Vi kan senere overføre betalingen fra PayPal-kontoen til en almindelig bankkonto. Efter nogle få dage vil vores penge være til rådighed på den endelige konto.

Det er også muligt at bruge det optjente beløb til at toppe din telefonkonto op (hvis du har en top-up telefon).

Den tredje metode til udbetaling af din betaling er Gcodes gavekoder - flere oplysninger på app.gcodes.com.

Før den første udbetaling skal du bekræfte dit telefonnummer - du kan føje det til din profil.

Det sjette trin er det bedste, da det inkluderer at modtage din betaling. Husk at kontrollere det minimale beløb, der kræves for en overførsel.

Er det ikke nemt?

Tiden på vej til arbejde, skole, møder eller i kaffepausen vil være nok til nemt og hyggeligt at tjene penge. Få minutter om dagen til at besvare undersøgelser vil øge vores kontosaldo.

Men hvordan finder man betalte undersøgelser?

Undersøgelserne der popper op under surfing på nettet er ikke det, vi leder efter. De er gratis, og de vil ikke bringe os andet end tidsspilde.

For at tjene på at deltage i undersøgelser, skal vi finde et troværdigt undersøgelsespanel, som garanterer os en betaling for en undersøgelse, vi deltog i. På det seneste er der kommet mange af sådanne portaler online. Hvilken skal jeg vælge? Du skal naturligvis gå efter den, der er nem at bruge, let læselig og vigtigst af alt - den betaler. Som tgmpanel.dk. Vi opfordrer dig til at registrere dig.

TGM Research - mobile surveys
TGM Panel Danmark tilhører den globale markedsundersøgelsesleverandør - TGM Research FZE. Vi lever alle i en digital verden. Lad os udforske den for markedsundersøgelsen. Bliv medlem i denne mobile rejse.

PANEL OVERSIGT