Skip to main content

Tjen penge på undersøgelser.

Vil du have indflydelse på det globale marked og tjene penge ved at deltage i undersøgelser?

Tilmeld dig gratis på TGM Panel Danmark.

tgm panel logo - you are right place section

Du er på det rigtige sted!

Tilmeld dig i dag gratis og få betalt for at deltage i vores online og mobile undersøgelser!

Vi fra TGM Panel sørger for, at din mening høres af de virksomheder, der interesserer sig for din tilfredshed.

Deltag jævnligt i vores markedsundersøgelser, få kontakt med de firmaer, du er bekendt med og få det kontant betalt, alt sammen fra dit eget komfortable hjem eller kontor.

Vi designer vores undersøgelser til at være sjove og nemme at udfylde. Vores undersøgelser vil også hjælpe dig med at udvikle dig som forbruger. Alt du behøver for at deltage er en enhed med adgang til internettet!

Hvorfor skal vi arbejde sammen?

reward TGM

BETALT MOBILE UNDERSØGELSER

Besvarelsen af vores undersøgelser er en nem og hurtig måde at tjene penge på. Tjen op til 23.20 DKK for hvert spørgeskema du gennemfører.
SECURITY AND CONFIDENTIALITY icon TGM

DINE DATA ER SIKRE

Vores team er uddannet til at holde dine personlige data væk fra de forkerte hænder. Vi sørger også for, at dine svar holdes anonyme.
TGM PANEL DENMARK NO STRINGS ATTACHED icon TGM

MEDLEMSKAB ER GRATIS!

Der er ingen fælder! Tilslutning til vores globale samfund er helt gratis. Tilmeld dig nu og tjen penge online!
TGM PANEL DENMARK - convenience icon TGM

INGEN BEGRÆNSNINGER

Vi har gjort vores undersøgelser tilgængelige fra enhver enhed: smartphones, bærbare computere eller tabletter. Det eneste krav til, at du begynder at tjene på vores betalte undersøgelser, er adgang til internettet.
TGM PANEL DENMARK - getting reward icon tgm panel

AT FÅ DIN BELØNNING ER NEMT

Modtag din betaling via paypal.com eller et gavekort, så snart du samler 80 DKK på din konto.
share insights icon tgm panel

DEL DIN MENING

Bliv involveret i at påvirke kvaliteten af de ydelser og produkter, der introduceres af de største globale brands, del din mening med os!
denmark tgm panel
denmark tgm panel

Lad os arbejde sammen og skabe noget godt!

De største brands i verden kommer til os for at finde ud af, hvad du som forbruger gerne vil ændre i aktuelle produkter og ydelser og hvilken nye ting du forventer. Deltagelse i vores betalte undersøgelser vil ikke kun hjælpe dig med at udvikle dig som forbruger og tjene penge, men også hjælpe med at skabe et bedre marked over hele verden.

Med dit engagement og vores forbindelse med globale brands fra mere end 100 lande kan vi bidrage til skabelsen af bedre produkter og en overlegen kvalitet af ydelser. Del din mening med os, og vi sørger for, at din stemme bliver hørt.

tgm panel denmark logo global market

Vi tager dit privatliv alvorligt

tgm panel protects your privacy from every possible threat
Dine data er beskyttet på alle mulige måder
No spams will be sent
Du modtager kun e-mails fra TGM Panel, ingen involverede tredjeparter
unsubscribe easily
Du kan frit afmelde dig, når du vil
General Data Protection Regulation (GDPR) and ESOMAR
Vi overholder reglerne i den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og ESOMAR

Hvorfor er det værd at deltage i betalte undersøgelser?

Betalte online undersøgelser er der på den ene side for at indsamle information, tanker og meninger fra en potentiel kunde, på en anden side, er deres formål at muliggøre nem og hurtig fortjeneste via internettet.
Men der er meget mere end at tjene på undersøgelser:
No time frame
Ingen tidsramme gør det nemt at planlægge vores tid.
best paid survey sites
Find de bedste betalte undersøgelseshjemmesider som TGM Panel og nye måder at tjene penge på
no experience required
Der kræves ingen erfaring til det pågældende job. Online undersøgelser kan besvares uden særlige kvalifikationer eller kurser.
interests and preferences
Der er tilstrækkelig spredning i emnerne til at finde en undersøgelse, der passer til individuelle interesser og præferencer.
Paid surveys at home
Betalte undersøgelser er ikke vanskelige at deltage i, de er karakteriseret ved enkelhed og letheden i at give svar. Det tager normalt ikke mere end få minutter at udfylde dem.
research panels
Selvom vi allerede er registreret på et af de undersøgelsespaneler, der tilbyder betalte undersøgelser, kan vi stadig deltage i et andet. Det er en meget god metode, da det øger vores indko
opportunity
Undersøgelserne spørger ofte om tjenester og produkter, der ikke er på det lokale marked endnu. Det giver os mulighed for at finde ud af mere om nyhederne.
Earning on surveys
Vores mening udtrykt via en undersøgelse har en realistisk indflydelse på at gøre det givne selskabs produkter og tjenester bedre. Det er et af formålene med at lave en undersøgelse. At tjene på undersøgelser giver os ikke alene en indtægt, men faktisk også tilfredshed.
  Bedst betalte online undersøgelser på TGM Danmark. Lav undersøgelser for penge online. Tilmeld dig i dag og optjen point!

  Hvad er TGM Panel og hvordan man deltage i online og mobile undersøgelser ved hjælp af den.

  Siden TGM Panel blev oprettet for alle de mennesker, som:
  Leder efter en alternativ indtægtskilde i fred og ro fra deres hjem
  Ønsker du at tjene penge online på en nem måde?
  Er tålmodige og vedholdende
  Kan lide at dele deres meninger med andre
  Vil have indflydelse på de produkter og tjenester, der er tilgængelige på markedet
  Værdsætter lethed og komfort ved spørgsmål stillet i online undersøgelser
  Tilbringer meget tid på computere eller smartphones
  Søger enkle og gode måder at tjene penge på
  Forventer betalende og stabile indtjeningsportaler
  Er på ferie og vil gerne tjene nogle ekstra penge
  Gerne vil udnytte rejsetiden bedre, på vej til arbejde eller skole eller et møde
  Ofte bruger internettet via smartphones
  Ved, hvad de vil og er åbne for nye udfordringer
  Uafklaret og gerne vil have et valg
  Er på udkig efter et sikkert overskud uden at indskyde egne økonomiske bidrag
  Værdsætter deres tid anvendt på at deltage i en online eller mobil undersøgelse
  Er online
  Kan lide frihed
  Vil du have betaling for undersøgelser og være sikker på, hvad du kan tjene?
  Søger efter de bedste online undersøgelser, der betaler, og hvor det er nemt at få betaling for at udføre undersøgelser
  Vil du tjene pr. undersøgelse, de gennemfører?
  Tilmeld dig TGM Panel Danmark og modtag online betalte undersøgelser. Vent ikke og begynd at tjene penge online!

  Hvordan kan man nemt tjene penge på internettet?

  Tilmeld dig til betalte undersøgelser og tjen penge ved hjælp af en smartphone. Efter at have tilmeldt dig til vores undersøgelsespanel tgmpanel.dk kan du begynde at tjene penge med det samme.
  Hvordan kommer man i gang?
  The first step is to register at our website

  Det første trin er at registrere dig på vores hjemmeside. Registrering inkluderer at udfylde dine basale oplysninger, især: din e-mail adresse, fødselsdato og køn. Husk venligst, at de opgivne data skal være sande - det vil sikre et let flow af oplysninger og optjente penge. Du kan registrere dig på panelets hjemmeside tgmpanel.dk eller på respondentens portal ved at gå til portal.tgmpanel.com.

  2nd step making money on surveys

  Det andet trin er at bekræfte din identitet og registrering på hjemmesiden. For at bekræfte dine oplysninger skal du klikke på linket der bliver sendt til dig via e-mail. Husk at tjekke mapperne Reklamer og Spam, hvis du ikke kan finde aktiveringsmailen.

  For at sikre, at vores e-mails ender i din indbakke og ikke som spam, skal du tilføje til din kontaktliste eller adressebog.

  3rd step join tgm panel denmark
  Det tredje trin kræver at du bruger nogle minutter på at udfylde din profil. På den måde vil du blive tilføjet de rigtige undersøgelser, frem for at spilde tid på ineffektiv forskning. Selv for at udfylde din profil giver vi dig point (og hvert point svarer til tjente penge), og du kan opdatere den hver sjette måned.
  4th step earn on the internet

  Det fjerde trin er at afvente en undersøgelse. Når en undersøgelse passende til din profil bliver tilgængelig, får du normalt en besked via e-mail. På denne måde vil du ikke gå glip af chancen for at øge din saldo på vores onlinepanel. Det er også vigtigt på grund af undersøgelsens tidshorisont - efter nogle dage (og nogle gange endda timer) vil undersøgelsen blive inaktiv.

  Husk, at vi ikke informerer om alle undersøgelser via e-mail, og nogle af meddelelserne kan gå tabt i mængden af anden korrespondance, så det er godt at få en daglig vane, for eksempel under morgenkaffen, at logge på din respondents panel https://portal.tgmpanel.com - for at kontrollere, om der er nye undersøgelser klar til at blive udfyldt (det vil sige, om der er mulighed for at tjene penge online).

  Du kan også modtage underretninger om nye undersøgelser via WhatsApp og Facebook Messenger apps og Chrome plug-ins (så undersøgelserne popper op direkte på din telefon eller i siden af din computerskærm). Disse indstillinger kan aktiveres (og lige så nemt deaktiveres) i konfigurationsindstillingerne på din personlige konto på undersøgelsespanelet https://portal.tgmpanel.com.

  5th step making money by joining TGM Panel Denmark

  Det femte trin er at udfylde undersøgelsen. Igen skal du huske at de givne svar skal være gennemtænkte og ærlige. Husk - dit arbejde med vores online undersøgelser, din indsats i markedsundersøgelser bestilt af forskellige virksomheder er meget vigtig. Baseret på disse undersøgelser foretages vigtige beslutninger, som også kan påvirke dit liv. Der intet at bekymre sig om ved at give ærlige svar, da de betalte onlineundersøgelser på vores panel er helt anonyme.

  Efter afslutningen af en undersøgelse kan vi kontrollere, hvor meget vi har tjent. TGM- panelet tilbyder betaling for den udfyldte undersøgelse i DKK og point (1 pt = 1,72 DKK). Du vil også modtage 0,12 point for brugt tid, hvis du ikke kvalificerer dig til undersøgelsen (lukket undersøgelse, fuld kvote, anden respondentprofil krævet osv.

  6 step paid survey

  Det sjette trin er det bedste, da det inkluderer at modtage din betaling. Husk at kontrollere det minimale beløb, der kræves for en overførsel. For TGM Panel svarer dette beløb til 80 DKK for betalinger i danske kroner eller 30 DKK i tilfælde af udbetaling af point balance (nogle undersøgelser betales i kroner, nogle i point der senere konverteres til kroner - afhængigt af klienten).

  Flere og flere undersøgelsespaneler, herunder TGM Panel anvender PayPal overførsler - paypal.com. Vi kan senere overføre betalingen fra PayPal-kontoen til en almindelig bankkonto. Efter nogle få dage vil vores penge være til rådighed på den endelige konto.

  Det er også muligt at bruge det optjente beløb til at toppe din telefonkonto op (hvis du har en top-up telefon).

  Den tredje metode til udbetaling af din betaling er Gcodes gavekoder - flere oplysninger på app.gcodes.com.

  Tilmeld dig vores online panel. Det er gratis! Tjen penge for hver gennemført undersøgelse!

  Før den første udbetaling skal du bekræfte dit telefonnummer - du kan føje det til din profil.

  Er det ikke nemt?

  Tiden på vej til arbejde, skole, møder eller i kaffepausen vil være nok til nemt og hyggeligt at tjene penge. Få minutter om dagen til at besvare undersøgelser vil øge vores kontosaldo.
  Isn’t that easy?

  Men hvordan finder man betalte undersøgelser?

  Undersøgelserne der popper op under surfing på nettet er ikke det, vi leder efter. De er gratis, og de vil ikke bringe os andet end tidsspilde.

  For at tjene på at deltage i undersøgelser, skal vi finde et troværdigt undersøgelsespanel, som garanterer os en betaling for en undersøgelse, vi deltog i. På det seneste er der kommet mange af sådanne portaler online. Hvilken skal jeg vælge?

  Hvilken skal jeg vælge?

  Du skal naturligvis gå efter den, der er nem at bruge, let læselig og vigtigst af alt - den betaler. Som TGM Panell! Vi opfordrer dig til at registrere dig.

  Tjen penge ved at tage online undersøgelser!

  Hvad er markedsundersøgelser, hvad er undersøgelser og forskning for?

  Markedsundersøgelser består af dataindsamling og fortolkning. Disse aktiviteter tillader etablering af grundlæggende markedselementer, herunder priser på varer og tjenesteydelser, deres efterspørgsel og udbud samt forbrugernes mening og adfærd. Markedsundersøgelser gør det også muligt at definere kursen konkurrenten tager.

  I øjeblikket afhænger en virksomheds succes af analyse, der gør det lettere at træffe de rigtige beslutninger i erhvervslivet. Kendskabet til markedets krav og ordentligt anvendte marketingstrategier tillader nye tjenester og produkter i at opstå.

  Nøgleelementet i at indsamle data, der giver dominans over konkurrenterne, er markedsundersøgelse.

  Sådan forskning er tilrådelig i tilfælde af øget risiko, når vigtige beslutninger om virksomhedens handlinger træffes. Sådanne situationer omfatter for det meste:

  • AFremkomst af konkurrence, der har stor interesse blandt kunderne.
  • Planlagt ekspansion til nye markeder.
  • Omdanne sælgers marked til et købers marked.

  • Ændringer der indebærer et givet lands regerings økonomiske politik.

  • Konstant ændring i købernes krav og et fald i deres behov.

  Hovedårsagen til forskning udført af service- og produktvirksomheder, er stigende efterspørgsel på tilbudte produkter. Nedenstående faktorer er kendt for at være nyttige til at få så mange kunder som muligt:
  • Testforskning
  • Prisforskning
  • Brand forskning
  • Undersøgelsesforskning
  • Kundetilfredshedsforskning
  • Husholdningspaneler

  Der er mange faktorer, som påvirker valget af forskningsmetoder, såsom: tid, vi har til at indsamle dataene, størrelsen af det undersøgte område, de finansielle udgifter og forskningsformålet.

  En undersøgelse er en af de mest populære forskningsteknikker. På grund af den nemme dataindsamling og dennes nemme analyse, blev det det grundlæggende værktøj til markedsundersøgelser.

  Vi skelner mellem få typer af undersøgelser, som gør det nemmere at vælge den rigtige teknik til det undersøgte problem og aspekter, der er vigtige for kunden. I øjeblikket omfatter de anvendte kortlægningsmetoder:
  Telefonopkald
  Mail
  Presse
  Direkte
  Radio og tv
  Reklame
  Computer
  Auditorium
  Uddeling

  I Internet-æraen er den mest tilgængelige og billigste metode til dataindsamling, en online og mobil undersøgelse. En sådan forskning har et relativt højt niveau til lave økonomiske omkostninger. Spørgsmål til online undersøgelser er enkle, og at besvare dem er ikke svært for deltagerne.

  Undersøgelsesanonymitet garanterer troværdigheden af de givne svar, der korrelerer med effektiviteten af den udførte undersøgelse.

  Tjen penge ved at tage online undersøgelser!

  Vores paneler

  Nå globalt, tænk lokalt - med vores egen forskningspaneler.